ELECTRA este o companie 100% romaneasca, infiintata in 1991si avand ca obiect principal de activitate design-ul, dezvoltarea si productia de sisteme de interfonie, control acces si echipamente electronice.

Ne mandrim cu faptul ca am adus interfoane în casele a milioane de romani, oferindu-le protectie & confort. Interfonul ELECTRA este INTERFONUL prin definitie in Romania si cifrele vorbesc de la sine:

 • Aproape 2.000.000 de locuinte cu interfon ELECTRA
 • O cota de piata de peste 75%
 • Peste 8.000.000 de utilizatori

Pe parcursul celor 25 de ani de experienta, ELECTRA (Grup) a devenit o fabrica moderna, in cadrul careia interfoanele sunt realizate integral, de la concept si pana la forma finala:

 • O suprafata de productie de 4.700 m²
 • 170 de angajati (in Grup)
 • Departament de Cercetare & Dezvoltare
 • Productie subansamble RFID
 • Productie circuite imprimate (PCB-ELECTRA)
 • Asamblare electronica SMD & THT (EMS-ELECTRA)
 • Injectie mase plastice
 • Procesare sticla: taiere cu water jet, slefuire, serigrafie automata
 • Procesare carcase metalice
 • Asamblare finala si testare
 • Sistem de Calitate & Mediu certificat


 

Istoric Electra

 

Misiune si valori Electra

Misiunea ELECTRA

Investim toate resursele de care dispunem – oameni, cunostinte, capacitate de cercetare si inovare, tehnologie – pentru a oferi produse si solutii care asigura protectie, comunicare si confort oamenilor care locuiesc sau lucreaza in orice tip de cladire.

Produsele noastre sunt fiabile, usor de utilizat si instalat, cu pret competitiv.

Viitorul inseamna pentru noi consolidarea pozitiei de lider in interfoane si videointerfoane din Romania si sa devenim un jucator real pe piata din Europa.  

Valorile ELECTRA

1. CALITATE
2. COOPERARE
3. COMPETITIVITATE
4. CREATIVITATE
5. RESPONSABILITATE


Expo Seguridad Mexico City 2017

          

Romanian Security Fair Bucuresti - 2016

          

 

                                             

Expo Seguridad Mexico City 2016

          

 

          

 

 ELECTRA la Expo Seguridad Mexico City 2015

ELECTRA la Expo Seguridad Mexico City 2015
ELECTRA la Expo Seguridad Mexico City 2015
 
ELECTRA la Expo Seguridad Mexico City 2015
ELECTRA la Expo Seguridad Mexico City 2015
ELECTRA la Expo Seguridad Mexico City 2015
ELECTRA la Expo Seguridad Mexico City 2015

 

ELECTRA la Romanian Security Fair 2014

ELECTRA a avut anul acesta cea de-a treia participare consecutiva  la cel mai important targ national de securitate – Romanian Security Fair.
Intr-o ambianta eleganta, am prezentat cele mai noi produse din gamele Smart, Security si Connect.
Mai jos, imagini cu standul si interviul acordat Security Portal de catre Managerul General al companiei ELECTRA – ing. Marian Berdan.


Romanian Security Fair 2014
Electra - Romanian Security Fair 2014
 
Electra - Romanian Security Fair 2014
Interfoane Electra 2014
 


 

ELECTRA at Light+Building Frankfurt 2014

 

ELECTRA participated as an exhibitor at the most important fair of its kind in Europe: Light+Building Frankfurt

 

ELECTRA at Light+Building Frankfurt 2014
ELECTRA at Light+Building Frankfurt 2014
ELECTRA at Light+Building Frankfurt 2014
ELECTRA at Light+Building Frankfurt 2014

 

ELECTRA la ROMANIAN SECURITY FAIR 2012

ELECTRA a mai bifat saptamana trecuta inca un eveniment important de pe lista celor planificate pentru anul 2012 si anume participarea ca expozant la targul Romanian Security Fair, care a avut loc anul acesta la Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti.

Pe parcursul a trei zile, intre 25 si 27 octombrie, ELECTRA a avut ocazia de a lansa, in mod oficial pe piata din Romania, noua gama de interfoane video & audio – TOUCH LINE. Cu aceasta ocazie, distribuitorii si partenerii ELECTRA au putut vizita standul si intra in contact direct cu echipa noastra de Sales & Marketing pentru a-si exprima parerea in legatura cu noile produse si caracteristicile lor.

Numarul de vizitatori a depasit asteptarile, iar feedback-ul din partea acestora pentru interfoanele si videointerfoanele ELECTRA a fost pozitiv. Atat designul elegant, cat si functiunile variate ale produselor din gama ELECTRA TOUCH LINE au fost considerate de top, insa nici tehnologiile integrate nu au trecut neobservate.

Si de aceasta data ni s-a confirmat faptul ca gama de interfoane si videointerfoane TOUCH LINE este un succes atat din punct de vedere estetic, cat si tehnic, produsele ridicandu-se fara probleme la nivelul asteptarilor.
 


 

ELECTRA la Light + Building Frankfurt 15-20.4.2012

 

 

ELECTRA a bifat unul dintre cele mai importante evenimente din istoria sa: participarea ca si expozant la Light & Building Frankfurt.

Desfasurat in perioada 15 - 20.04.2012, Light & Building este unul dintre cele mai importante targuri la nivel mondial pentru produse de iluminat si building security & automation, lucru confirmat din plin de statisticile editiei 2012:

 • Numar expozanti: 2.352 din 50 de tari
 • Numar vizitatori: 196.000
 • 44% dintre vizitatori au fost din afara Germaniei

Romania a fost reprezentata doar de 2 companii, una dintre ele fiind ELECTRA.

Chiar si asteptarile noastre cele mai optimiste au fost depasite de aprecierile primite de la toti vizitatorii standului ELECTRA, vizitatori din peste 42 de tari

Noile produse ELECTRA din generatia TOUCH LINE duplex au fost considerate de top, atat prin design-ul exclusivist, cat si prin functiunile si tehnologiile integrate.

Suprafata GLASS 8 mm securizata, camera video orientabila, iluminarea IR foarte buna noaptea, tastatura TOUCH si gama extinsa de temperaturi de functionare implementate pe panourile exterioare reprezinta o solutie originala, curajoasa si foarte adaptabila cerintelor atator piete diferite. Astfel, ni s-a confirmat inca o data ca a fost o alegere inspirata din toate punctele de vedere.

Posturile interioare duplex hands-free au fost de asemenea apreciate pentru design si pentru confortul pe care il ofera utilizatorilor. In plus, rezolutia posturilor interioare video  a fost apreciata ca fiind excelenta, mult mai buna ca la multi producatori de nivel mondial.

Aprecieri/ intrebari de genul:

Very good design · Über-schick Produkte · High-end products

au fost laitmotivul discutiilor cu vizitatorii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Certificat ISO

Sistemul de management al calitatii in conformitate cu ISO 9001:2008 si sistemul de management al mediului in conformitate cu ISO 14001:2009 sunt certificate de catre TUV HESSEN Germania.

 Interfon ELECTRA

Instalatiile de interfon si videointerfon produse de ELECTRA au marcajul CE.


S.C ELECTRA S.R.L anunţă finalizarea unui proiect de dotare cu echipamente TIC şi conectarea la internet broadband


Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
-co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

 
S.C ELECTRA S.R.L anunţă finalizarea unui proiect de dotare cu echipamente TIC şi conectarea la internet broadband

Iaşi, 13 Mai 2013
S.C ELECTRA S.R.L, cu sediul în mun. Iaşi, bd-ul Chimiei, nr.8, judeţul Iaşi, a derulat în perioada 30.01.2013 – 10.05.2013, proiectul “Dezvoltarea infrastructurii TIC şi acces la internet broadband a SC ELECTRA SRL“, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 674/311/30.01.2013 încheiat cu Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. 

Valoarea totală a proiectului este de 117.800 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 85.500 lei.  Proiectul s-a implementat în Iaşi, la sediul ELECTRA S.R.L.
Obiectivul proiectului este creşterea performanţelor generale ale S.C ELECTRA S.R.L, cu asigurarea principiilor dezvoltării durabile şi a egalităţii de şanse, ceea ce va contribui la creşterea economică a oraşului Iaşi şi a Regiunii de Nord-Est, prin realizarea dotărilor cu echipamente TIC şi acces la internet broadband, necesare desfăşurării eficiente a activităţii şi proiectelor firmei.
Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Nume persoană contact : Marian Berdan         
Funcţie: Manager proiect
Tel. 0232214370, Fax: 0232232830, e-mail: marian.berdan@electra.roAnunţ privind demararea achiziţiilor

 

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”


ANUNŢ PRIVIND DEMARAREA ACHIZIŢIILOR


SC ELECTRA SRL anunţă demararea achiziţiilor
în privinţa procurării de echipamente IT, conectarea la internet broadband şi achiziţionare certificat semnătură electronică

Iaşi, 19 Februarie 2013
SC ELECTRA SRL, cu sediul în mun. Iaşi, bd-ul Chimiei, nr.8, 700291, jud. Iaşi, tel. 0232.214.370, fax 0232.232.830, organizează în intervalul 19 Februarie 2013 – 26 Februarie 2013, achiziţii având ca obiect procurarea de echipamente IT, internet broadband şi semnatură electronică în cadrul proiectuluiDezvoltarea infrastructurii TIC şi acces la internet broadband a SC ELECTRA SRL“, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 674/311/30.01.2013, încheiat cu Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. 

Denumire contract: Dezvoltarea infrastructurii TIC şi acces la internet broadband a SC ELECTRA SRL.
Locul de livrare al produselor şi de prestare a serviciilor: mun. Iaşi, bd. Chimiei, nr. 8, 700291, jud. Iaşi. Tipul şi durata contractului: contract furnizare echipamente şi/sau prestări servicii, durată determinată de 3 luni. Valoarea estimată a achiziţiilor este de 94.548,00 lei, fără TVA. Criteriul de atribuire: oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Data şi ora limită de depunere a ofertelor/data şi ora şedinţei de deschidere: 26.02.2013, ora 11,00/26.02.2013, ora 12,00. Locul şi modul de obţinere a documentaţiei de atribuire: la sediul achizitorului pe suport de hârtie, prin e-mail, prin fax.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la: manager proiect Marian Berdan, tel. 0232.214.370, fax: 0232.232.830, e-mail: marian.berdan@electra.ro.Anunt/Comunicat de presa

 

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
-co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

 

S.C ELECTRA S.R.L  anunta demararea unui proiect de dotare cu
echipamente TIC si conectarea la internet broadband


Iasi, 13 Februarie 2013
S.C ELECTRA S.R.L, cu sediul în Iasi, Bd-ul Chimiei, Nr.8, Judetul Iasi, derulează, începând cu data de 30.01.2013, proiectul “Dezvoltarea infrastructurii TIC si acces la internet broadband a SC ELECTRA SRL“, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare 674/311/30.01.2013 încheiat cu Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale. 
Valoarea totală a proiectului este de 117.800 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 85.500 lei.
Proiectul se implementează la sediul ELECTRA SRL din Iasi pe o durată de 4 luni.
Obiectivul proiectului este  creşterea performantelor generale ale S.C ELECTRA S.R.L, cu asigurarea principiilor dezvoltării durabile şi a egalităţii de şanse, ceea ce va contribui la creşterea economică a oraşului Iasi şi a Regiunii de Nord-Est, prin realizarea dotarilor cu echipamente TIC si acces la internet broadband, necesare desfasurarii eficiente a activitatii si proiectelor societatii.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Nume persoană contact : Marian Berdan
Funcţie: Manager proiect
Tel. 0232214370, Fax: 0232232830, e-mail: marian.berdan@electra.ro 

Mediu

Protejarea mediului si dezvoltare durabila

Activitatea companiei ELECTRA se desfasoara intr-o tara care are o zestre naturala si peisagistica de o remarcabila frumusete, varietate si echilibru.

Aceasta ne-a motivat, inca de la infiintare, sa gestionam impactul produselor, serviciilor si proceselor noastre asupra mediului.

Din anul 2005, ELECTRA detine certificarea de mediu in conformitate cu EN ISO 14001, care garanteaza utilizarea rationala a resurselor si minimizarea impactului imediat si pe termen lung asupra mediului, inclusiv conformitatea cu standardele si reglementarile legale.

De asemenea, pentru realizarea produselor noastre utilizam materiale si tehnologii care respecta Directiva RoHS.

Inca din faza de proiectare luam masuri pentru reducerea consumului de resurse prin:

 • Minimizarea dimensionala
 • Gasirea de solutii pentru o asamblare eco
 • Utilizarea de materiale reciclabile
 • Reducerea consumului de ambalaje
 • Eliminarea tehnologiilor poluante
 • Reducerea consumului de energie

Noua generatie de produse ELECTRA smart, realizate in tehnologie GLASS, cu cele mai moderne utilaje, reprezinta transpunerea in practica a tuturor acestor masuri.

In tot ceea ce facem tinem seama si de nevoile generatiilor viitoare!

 Interfon, videointerfon si control acces

Formular de inscriere in Registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice.

 Interfon ELECTRA

Certificatul de transfer de responsabilitate pe deseurile de ambalaje

Informatii pentru utilizatorii produselor ELECTRA

In conformitate cu HG 1037/2010, ca instalatori sau utilizatori ai interfonului sau videointerfonului marca ELECTRA aveti obligatia de a nu elimina instalatia de interfon, videointerfon sau parti componente ale acesteia ca deseu municipal nesortat.

La fel ca orice alte deseuri de aparate electrocasnice, orice componenta a unui interfon sau videointerfon de acces iesita din uz devine DEEE (Deseuri de Echipamente Electrice si Electronice), care se colecteaza selectiv si se preda firmelor autorizate sa colecteze aceste deseuri.

In tot ceea ce facem tinem seama si de nevoile generatiilor viitoare!

Instalatia de interfon sau videointerfon (sau o componenta a acesteia) iesita din uz se colecteaza de instalatorii autorizati ELECTRA. Lista instalatorilor autorizati poate fi gasita in zona Distributie-Service.

Prin predarea interfonului sau videointerfonului vechi (care nu se mai utilizeaza) la un instalator autorizat protejati mediul înconjurator, deoarece DEEE nu sunt biodegradabile. Prin colectare selectiva aceste deseuri ajung la o instalatie de tratare adecvata.

Echipamentele electrice si electronice fabricate dupa 31 decembrie 2006 au aplicat pe carcasa sau pe ambalaj, instructiune de utilizare si pe certificatul de garantie simbolul Recilare.

In Uniunea Europeana, acest simbol semnifica faptul ca dupa iesirea din uz echipamentul devine deseu (DEEE) care nu se arunca la gunoiul menajer sau la deseul municipal, ci se colecteaza selectiv si se preda punctelor de colectare DEEE.

Produsele ELECTRA se livreaza in ambalaje de carton sau plastic. Dupa instalare, ambalajele pot fi reutilizate, iar in momentul in care devin deseuri aveti obligatia sa le colectati selectiv (HG 621/ 2005).

Hartia si cartonul se colecteaza in containerul albastru, iar plasticul in containerul galben. Marcajul Recilare arata ca ambalajul respectiv poate fi reciclat.
Prin actiunea Dumneavoastra de a colecta selectiv deseurile de ambalaje preveniti poluarea mediului.


 

Cariere

 

"Daca doriti roade pentru un an, semanati grane; daca doriti roade pentru 10 ani, plantati pomi; daca doriti roade pentru toata viata, investiti in oameni." (Kuan Chung Tzu)

Resurse umane Electra

Succesul unei organizatii, gradul de competitivitate al acesteia pornesc de la premisa ca OAMENII sunt bunul cel mai de pret al organizatiei. Resursele umane sunt considerate in literatura de specialitate resursele strategice ale unei organizatii. Impartasim aceasta idee in conditiile in care activam pe piata electronica din Romania, un domeniu de activitate mai specializat, care necesita oameni bine pregatiti. Resursele umane constituie un potential uman deosebit care trebuie inteles, motivat si implicat cat mai deplin in realizarea obiectivelor organizatiei. Indeplinirea obiectivelor organizatiei implica indeplinirea obiectivelor individuale prin cresterea nivelului de trai, ascensiunea in cariera, invatarea si instruirea continua.

Rolul departamentului Resurse Umane la ELECTRA este acela de a asigura desfasurarea activitatilor de recrutare si selectie, de integrare a noilor angajati, de coordonare a evaluarii performantelor personalului, de motivare a personalului, de intocmire si urmarire a planului de instruire, de administrare a relatiilor de munca. Noi, oamenii, suntem foarte diferiti, asteptam de foarte multe ori sa "primim" pentru ca ni se cuvine, meritam. Suntem de parere ca mai intai trebuie sa "dam", sa depasim provocarile la care suntem supusi.

Daca sunteti o persoana ambitioasa, cu un simt tehnic dezvoltat, sunteti pasionat de electronica si va doriti sa lucrati in acest domeniu aplicati acum la ELECTRA.

 

Va dorim mult succes in cariera!